admin
Ziyaretçi
|
 |
« : Şubat 16, 2006, 02:56:01 ÖS » |
|
Gönderen : Alparslan - Combulle haranin icindekini garistiri ver. - Ah guzuuuumm, Su hayat'daki ülübü'yü bi topla bagayim biiii ! ! - Haydin argadaslar, gida oynayaliminmi - hadi guzum, sabah'dan irkenden gagivirde guyu bogazindaki armitlari disirivirde gel bagayim bi - Ah gulum oglen oldu gayri su yalagi bi dolduruver gayri - Aannaah lee sooo boveye bak gocaman olmus adamim leeee. - Aba gi yigenlerim nogururler . Ak gulum nogursunler tutusup dururlar. - Ak gulum cencireyi bi garistiriyorum sonrada gurnadan damlayiveriyor - Alooooo savkol adamimleee , savkoldugumda nogurecen leeeee , eliyin korunu gorecem leeee, celegin ardinda cigara icecem adamimmm leeeee - Ah yasi gara gelesiceler sigirdivirin de soo veledizinelerin nasil yikisdiklarina bi bakin haa..... - Ana'gii cibim sokulmus, gavurgalar dokuluyor, su cibimi hadi bi dikivir yaaa. - Nogurun adamimle, nogureyim adamim, oglaklari kiseliyom kiiis kiiis kiiis.... - Gunesin altinda, Duven'in ustunde donup durma in gel gayri - GocaBuba Zabahdan beri Kendir,i arayom gordunmu, Teda orada dakili yaaa - Goma goma guzuum,su sikmalari iccacik bii yiyivir,bagayim biiii - Ak guzum ne yidin gine,azin yuzun yem yesil olmus.Ne yiyecem gii anaa,ulubutceeeeee yidiyidim ondandir giiii. - Ah cimdalli ahhhh, nogurun gine,nogureyiiiiim, eliyin korunu goruruuuum - Gine ne yiyon ak gulummm le ,ne yiiyeeceem'de "guzulak"yiyoommm yaa. - Ana gi,mayaliya yag surecegidim, gine yagi nire galdirdin,gozun kormu daha orada, irafda'ki tokad'in icindeeee. -
|