gasabalilarin forumu
Eylül 10, 2010, 06:48:08 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: gasabam-fm i nasil buluyorsunuz
SuPeR - 7 (53.8%)
iYi - 2 (15.4%)
ehh isteee - 1 (7.7%)
igrencc - 3 (23.1%)
Toplam oy: 9

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: gasabam fm hakkinda dusunceniz, ve onerileriniz  (Okunma Sayısı 2804 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halil
yeni üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« : Aralık 10, 2007, 08:25:43 ÖS »

Evet arkadaslar, konu basligindada yazdigi gibi Gasabam-fm hakkinda dusunceleriniz ve onerilerinizi buraya yaza bilirsiniz...

ASSAGIDAKI 2 SITEYE TIKLAMAYIN:

www.muffinman.org/yaai/index.php

http://ha.ckers.org/imagecrash.html
nazar
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2007, 08:11:39 ÖS »

EVET düsüncelerinizi bekleriz ...
Biz elimizden geleni yapiyoruz ama sizlerin düsüncesini ögrenmeden tüm cabalamalarimiz bosa gider ..
desteklerinizi bekliyoruz...
HasanCANEVİ
yeni üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2007, 08:47:53 ÖS »

Slm
    Sarkı  ceşidi artmalı yada belli bir saatte her ceşit sarkı homojen olarak karıştırılmalıdır. Gecenki kavgada arkadasıma yazık oldu. onu savunurum. arebesk ise ardından pop.. caz.. musuki.. halk sanat devamlı degişmeliii bence, ben dinlenen bütün sarkıları pc de barındırıyorum ama ortamda arkdş. ile dinlemek farrklı oldundan dolayı ifade ediyorum kendimii..
     Yada cogulcu demokrasi kuralı uygulanmalıı, her zaman sölerim herkesin aynı düşündügü yerde hiç kimse düşünmüyor demektir... tşk ederim

Uzaklılklar küçük sevgileri yok eder, büyük sevgileri Yüceltir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, ateşi yükselttigi gibi.... Scs bebegim
Veli AKTAS
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Aralık 11, 2007, 10:38:26 ÖS »

Hasan Homojen karısım ne anlamayız biz onu  biz yaa...Yanliş bilmiyorsam homejen karisim bir fazlı karısım oluyor yani bu maddeler arasında olan birseyde bunu muzige vuracak olursak muzik tabi bi madde olarak kabul etmiyoruz biz ama olsun..Aynı tarzdan sarkıları mı karıstırarak calmamizi istiyorsun..
Bizler istege gore hareket etmek istiyoruz herkezin istedigi sarkıları SIRASIYLA calmaya çalişiyoruz.
Yada şoyle diyeyim senin en son dedigin seyi yapmıya calısıyoruz..Çogunluk ne isterse onu yapmaya çalısıyoruz ki burdan dinleyenlere soruyoruz ne istiyosunuz gasaba.fm den diye..
teşekkürler yorumun için...

GASABAFM
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!