gasabalilarin forumu
Eylül 06, 2010, 03:40:13 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kasaba nın eğitiminde neler yapılmalıdır?  (Okunma Sayısı 2938 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet özalp
yeni üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« : Ekim 10, 2007, 02:03:36 ÖS »

selamlar sizce kazımkarabekirin eğitim seviyesi nasıl daha yükseğe çıkarılır
dilek
yeni üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

E-Posta
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2008, 10:45:05 ÖS »

ÖNCE VELİLER EĞİTİM KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLMELİDİR. EĞER VELİ AKŞAM 10 VEYA 11 DE EVE GELEN ÇOCUĞUNU SORGULAMAZ İNTERNET KAFE GİBİ YERLERDE BOŞA ZAMAN HARCAMASINA İZİN VERİR VE ONUN OKUL HAYATIYLA İLGİLENMEZSE O ÖĞRENCİYİ BELLİ BİR SEVİYEYE TAŞIMAK ÇOK ZOR OLACAKTIR. BİLİYORUZ Kİ VELİ DESTEĞİ OLMADAN YANİ OKUL -AİLE İŞBİRLİĞİ OLMADAN EĞİTİMİ KALİTELİ HALE GETİREMEZSİNİZ, BİR YERLERDE MUTLAKA EKSİK BİRŞEYLER KALIR. BENİM UZAKTAN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA DURUM BU. AMA İLGİLENEN VELİLERE SÖZÜMÜZ YOK TABİİ. AYRICA AYLAR GEÇMESİNE RAĞMEN BU KONUDA FİKİR BEYAN EDEN OLMAMIŞ. İLGİSİZLİĞİMİZ SANKİ BURDA DA BİRAZ KENDİNİ GÖSTERMİŞ BENCE. LÜTFEN BU KONUDA BİRAZ KAFA YORALIM. NERDE EKSİK VAR ONU BULALIM VE O YÖNDE İLGİLİLERE TALEPTE BULUNALIM. BÖYLECE VELİ VE OKUL OLARAK KASABAMIZDAN GÖĞSÜMÜZÜ KABARTACAK ÖRENCİLER YETİŞMESİ İÇİN ÇABA SARFEDELİM. BÜTÜN KASABALILARA SELAMLAR
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!